Jubileumfeest Het Gebouw trekt ruim driehonderd bezoekers

AMMERSTOL – Meer dan driehonderd mensen bezochten afgelopen zaterdag het feest ter gelegenheid van het negentigjarig bestaan van verenigingsgebouw Het Gebouw in Ammerstol.

De kindervrijmarkt was een succes, evenals de diverse optredens van alle verenigingen. Hoogtepunt was het optreden van de speciaal voor deze gelegenheid samengestelde Jubileumband, die swingende muziek speelden en artiesten als Rasha Mansour, Peter Dons en Gadisa Tribou begeleiden.

Bezoekers waren tot tranen geroerd door de speciale Ammerstolse uitvoering van Wim Sonneveld’s ‘Het Dorp’, geschreven en vertolkt door Sarif Tribou. “Het is teveel om alle medewerkers en artiesten te noemen, maar dat zij de bezoekers met hun optredens hebben verrast staat vast”, laat Marco Goudriaan namens het organisatiecomité weten. “Op naar het honderdjarig jubileum van Het Gebouw.”

Zaterdag 17 juni worden de feestelijkheden, en het Cultureel Café seizoen, afgesloten met een muziekavond met bluesband The Guests en Rolling Stones coverband Undercover.